Bijzonder overnachten in de Bourgogne (+routetip!)

0

Na een dag fietsen langs de kastelen, dorpen en wijngaarden van de Bourgogne, met je fietstas vol streekproducten, is het tijd om uit te kijken naar een bijzonder logeeradres. We tippen je drie unieke adresjes + een mooie fietsroute!

Bij Les Cabottes in het Pays Beaunois slaap je in een mooi houten huisje midden in de natuur. Deze tiny houses zijn compleet en gezellig ingericht en hebben als ‘pièce de résistance’ een prachtig uitzicht op de wijngaarden van de Hautes-Côtes de Beaune. Ontspannen na je fietstocht, in een betoverende omgeving!

Fietsen langs de Saône

La Roulotte du Moulin d’Avoine vind je in het zuiden van de Bourgogne, in een rustige landelijke omgeving. Fietsliefhebbers kunnen hier fietsen huren en langs de Saône fietsen over de Voie Bleue Moselle-Saône. Nog een verblijf ‘made in Bourgogne’: de wijnvaten van Domaine Joseph Lafarge. Anthony Lafarge nodigt je hier uit kom te overnachten in de stijl van de Bourgogne. Maak je bezoek compleet met uitleg over het wijngoed en de landschappen – natuurlijk mét proeverij van drie wijnen!

Meer info: https://www.bourgondie-toerisme.com/ 

Beeld: Bourgogne-Franche-Comté Tourisme

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.