Top 5 woon-werkfietsen van FindYourBike

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer vijf woon-werkverkeer fietsen. Bekijk hieronder deze alternatieven voor het OV en de auto!

Top 5 woon-werkfietsen

1. Trek Verve+ 4 Lowstep

De Verve+ 4 Lowstep is perfect voor fietsers die veel kilometers maken en nog meer plezier willen beleven aan hun dagelijkse woon-werkrit. De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek zit heel mooi verwerkt in het frame en is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar. Het kleurendisplay van de Kiox-controller toont al je rijgegevens, ondersteunt Bluetooth-connectie en heeft ook een ingebouwde anti diefstal-functie. Deze fiets zorgt ervoor dat je vaker buiten komt. Hij vermindert de reistijd naar je werk en ondersteunt je bij elk fietstocht.

€3.499,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Batavus Finez

Met deze Finez zit je 100% goed als het gaat om comfortabel fietsen. Door de voorvering en geveerde zadelpen zijn de ruwe wegen in de stad geen enkel probleem en door de dichte kettingkast voorkom je dat er vuil tussen je ketting komt. Dat zorgt ervoor dat de fiets weinig onderhoud nodig heeft en je langer (zonder zorgen) kan blijven fietsen.

€1.199,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Stella Gualtiero

Deze Stella Gualtiero uit 2017 is een tweedehands maar goed onderhouden speed pedelec die je met een snelheid van maximaal 45 km/u naar je werk kan brengen. De fiets heeft nog één jaar garantie en heeft ook recent een onderhoudsbeurt gekregen. Dus twijfel je over het gebruik van een speed pedelec, dan is dit een fiets met een leuk prijskaartje om het mee te proberen.

€1.500,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Cube Travel Pro

Heb je geen elektrische ondersteuning nodig? Dan is de Travel Pro van Cube een heel fijne fiets voor je woon-werkverkeer. Hij oogt minimalistisch maar schijn bedriegt. In het voorwiel is een naafdynamo ondergebracht en in de achternaaf zitten acht versnellingen verstopt. De acht versnellingen zijn betrouwbaar onder alle weersomstandigheden. Dat geldt ook voor de aandrijfriem. De riem gaat langer mee dan een ketting en is schoon en stil. Ook de schijfremmen geven je betrouwbare remprestaties ongeacht het weer. De Schwalbe Marathon Almotion-banden maken de fiets helemaal af, die op klinker- en gravelwegen meer comfort, grip en tractie bieden.

€1.099,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Gazelle Ultimate C8+ HMB

De Ultimate C8+ HMB fietst net zoals hij eruit ziet: supercomfortabel en sportief. Het innovatieve en dynamische design maken het niet alleen een fijne, maar ook een mooie fiets. Het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame zorgen dat je stabiel kunt rijden en de mooie accessoires zorgen voor extra comfort. Fijn zijn ook de lederen handvatten, brede banden en geveerde voorvork met geïntegreerde remmen. Niet eerder kon je zo sportief én comfortabel naar je werk fietsen.

€3.499,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.