Top 5 tweedehands e-bikes

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer vijf tweedehands elektrische fietsen. Bekijk de duurzame opties hieronder!

Top 5 tweedehands e-bikes

1. Giant e-bike

 

Top 5 tweedehands e-bikes

Deze tweedehands e-bike staat te koop bij een fietsenwinkel. Hij is nog zo goed als nieuw en heeft een leuk prijskaartje. De fiets heeft een middenmotor en kan maximaal 25 km/uur. De schijfremmen zorgen voor betrouwbare remprestaties en de 6-10 versnellingen geven je comfortabele fietstochten.

€750,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Qwic Premium Mn7 e-bike

Top 5 tweedehands e-bikes

Met maar 580 kilometer op de teller staat deze Qwic Premium Mn7 uit 2020 op Findyourbike. De e-bike heeft een Bafang middenmotor, 7 versnellingen, Shimano hydraulische velgremmen en een accu van 625 Wh voor de langere afstanden, inclusief Axa Ketting insteek RLC 140cm zwart en een zwarte dubbele fietstas van het merk Basil Go Solid.

€2.400,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Gazelle ORANGE INNERGY e-bike

Top 5 tweedehands e-bikes

Deze recent ingeruilde dames e-bike staat voor u 100% rijklaar bij de fietsenwinkel. De fiets komt uit 2012 en is in zeer goede staat. De fiets wordt geleverd inclusief 6 maanden Bovag garantie.

€650,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. RIH Omega 3

Top 5 tweedehands e-bikes

Deze lichtgewicht e-bike wordt aangeboden bij een fietsenwinkel. De fiets komt uit 2018 en heeft een aluminium frame, een verende voorvork en zadelpen, 14ah afneembare accu en hydraulische remmen. Er is slechts 1700 kilometer mee gereden. Een zo goed als nieuwe fiets voor nog jaren fietsplezier.

€1.895,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Sparta ION GLS

Top 5 tweedehands e-bikes

Ben je op zoek naar een goedkope nette e-bike, dan is dit een goede optie. Deze gebruikte Sparta e-bike is goed onderhouden en is technisch in orde. De fiets heeft hydraulische remmen, een verende vork en zadelpen, de fiets ziet er zeer netjes uit.

€695,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.