FietsActief nummer 6 Met gratis Streekgids Hanzesteden Fietsroute

1

FietsActief nummer 6 Met gratis Streekgids Hanzesteden Fietsroute (48 pagina’s!)

Of je nu in Nederland blijft fietsen of de grens over peddelt: zomer is het! Met deze zonnige, nieuwe FietsActief geniet je van al het moois dat dit seizoen te bieden heeft.

Rijd bijvoorbeeld de fraaie slingerroute door het Sallandse landschap vanuit Heeten, neem een duik in het Uitgeestermeer op je tocht langs weidevogels, pontjes en Noord-Hollandse dorpen, of beleef het bijzondere rondje van natuurschrijver Koos Dijksterhuis rond Groningen.

Laat je verder inspireren door de vernieuwde Midden-Frankrijk route van Bordeaux naar Genève, of zoek het hogerop in Denemarken. Aan de westkust vind je er het Ringkøbing Fjord, een ware fietsparel langs het water en door de duinen.

Zin in nieuwtjes en techniek? Die hebben we volop. Zo nemen we een fijne fietsbril en drie trekkingfietsen onder de loep. Ook doen we uit de doeken hoe je drukte op het fietspad vermijdt, en buigen we ons over weer een heikel punt: je fiets meenemen in de trein.

Gratis Streekgids: Hanzesteden Fietsroute
Leuk! De gloednieuwe Hanzesteden Fietsroute rijgt over een traject van 450 kilometer zestien Duitse en Nederlandse Hanzesteden aaneen. Tussen Neuss en Harderwijk fiets je zo door een rijke variatie aan landschappen. In deze extra dikke Streekgids (48 pagina’s!) lees je er alles over. Inclusief de acht etappes van de Hanzesteden Fietsroute, de knooppuntenroutes en routebeschrijvingen!

FietsActief nummer 6 – 2021 is vanaf vrijdag 29 juli in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

1 reactie