Top 5 hybride fietsen

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer vijf hybrides. Een hybride is ideaal als je wat langere afstanden wil afleggen. De sportieve onderdelen en sportieve zithouding maken een ‘m perfect voor dagelijks woon-werkverkeer en voor recreatieve ritten. Ben je op zoek naar zo’n fiets? Bekijk dan onderstaande top 5 hybride fietsen!

Top 5 hybride fietsen

1. Batavus Dinsdag Sport 30

Je wilt lekker sportief rijden, maar toch genieten van een comfortabele rit. Dan is de Dinsdag Sport perfect voor jou. Het lichte en sportieve frame is voorzien van een derailleurversnelling met maar liefst 30 versnellingen waarmee je snel kan schakelen en waardoor geen heuvel te stijl voor je is.

€ 949,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Cube Nature

Lekker cruisen door de polder, stukje door het bos, dagje naar het strand; deze allrounder kan het allemaal; het lichte maar stijve frame is grondig getest. En ook de onderdelen kunnen tegen een stootje. Zoals de breedbandige Shimano-transmissie. Of de verende voorvork van Suntour, die gaten in de weg soepel absorbeert. Tevens heeft de fiets hydraulische schijfremmen, waarop je zelfs in de regen op kunt vertrouwen.

€ 579,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Koga F3 2.0

De Koga F3 2.0 is de ultieme mix van sportiviteit en stijl. De kabels zijn geïntegreerd in het frame en dat geeft een strakke uitstraling. Ook zijn de kabels zo beter beschermd tegen weersinvloeden. De fiets is voorzien van hydraulische schijfremmen die je altijd de beste remprestaties geven. De voorbouw van de fiets is verstelbaar zodat je kan kiezen welke zithouding je wil aannemen. Daarnaast is de fiets uitgerust met een achterdrager, SoleMate-pedalen en een naafdynamo. De pedalen zorgen ervoor dat de ideale voetpositie automatisch aangenomen wordt. De concave vorm van het pedaal stimuleert om met de bal van de voet te trappen in plaats van het midden van de voet. De naafdynamo levert de stroom voor zowel de koplamp als de achterverlichting. Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing waarbij de extra weerstand te verwaarlozen is.

€ 1.349,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Cube Kathmandu Pro

Ontworpen met comfort, gebruiksgemak en veelzijdigheid in gedachten, beschikt de Kathmandu Pro over alles dat nodig is om jou en je uitrusting van A naar B te brengen. Of verder. Het frame is één van de lichtste in z’n klasse en dankzij de verfijnde Efficient Comfort-geometrie leg je er vlot maar comfortabel vele kilometers mee af. De componenten staan op hetzelfde hoge niveau. Zoals de solide geïntegreerde achterdrager, betrouwbare Shimano-versnellingen en schijfremmen, comfortabele voorvork en niet te vergeten een praktische naafdynamo.

€ 1.099,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Trek Dual Sport 2

Waarom zou je kiezen tussen asfalt en bospad? De Dual Sport is een veelzijdige hybride die uitblinkt op verschillende soorten terrein. De lock-out op de voorvork garandeert dat je altijd zo efficiënt mogelijk rijdt: gesloten op gladde, verharde wegen, open op ruwere trails. Hij is uitgerust met verlichting, spatborden en een bagagedrager dus je kunt direct op pad gaan. Een breed versnellingsbereik betekent dat je nooit te hard of te zacht hoeft te trappen, zelfs niet op de steilste heuvels.

€ 729,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.