Lekker eigenwijs hotel: Hotel The Match in hartje Eindhoven

0

Zin in een inspirerende plek om de lente in te luiden? Hotel The Match is lekker eigenwijs, kleurrijk én een super centrale uitvalsbasis voor je ontdekking van Eindhoven. Het enige hotel met meer restaurants dan kamers – ze tellen hier de hele stad op bij hun faciliteiten. Een leuke uitvalsbasis voor de Urban fietsroute, langs street art en stadsarchitectuur! 

Bij Hotel The Match zijn ze buitengewoon trots op de uitstekende faciliteiten. Zo bieden ze hun gasten 170 verschillende restaurants, variërend van Thais tot lokale keuken, meer dan 500 winkels, twee concertzalen en zelfs een Champions League voetbalstadion. Dat al deze hotspots zich niet echt in het hotel bevinden is een detail: je vindt alles om de hoek, in het bruisende centrum van Eindhoven. Vandaar hun motto: check in, stay out. Want buiten gebeurt het!

Eropuit in Eindhoven

Wil je graag in de rij staan bij de balie? Dan moet je bij een ander hotel zijn. Bij Hotel The Match gebeurt het in- & uitchecken volledig online en via de zelfservice iPads in de lobby. Mooi coronaproof in deze tijd. Pak de fiets en laat je verrassen door de diversiteit van Eindhoven. Design, cultuur, sport, ambachtelijk, bourgondisch, vriendelijk, centraal, toegankelijk en betaalbaar – je vindt het hier allemaal. De hotspots in Eindhoven overtroeven zelfs die in Amsterdam. Want zoals lokale held Theo Maassen het treffend verwoordt: “Het enige goede dat uit Amsterdam komt, is de intercity naar Eindhoven.”

Fietsroute langs street art en architectuur

Met zoveel faciliteiten hebben ze hier natuurlijk ook alles wat je als fietser maar nodig kunt hebben, zoals fietshuur. Vraag het de Matchfixer van het hotel, een soort conciërge die op al je vragen antwoord heeft. Hij weet ook de leukste fietsroutes, maar we tippen er toch vast eentje: de Urban fietsroute Eindhoven (22 km), langs de creatieve hotspots in de stad – van street art tot spectaculaire architectuur. Lees er hier meer over!

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.