FietsActief nummer 5 Met gratis Streekgids én 100% e-bike special!

0

Maak je klaar voor een prachtige fietszomer met FietsActief nummer 5. Mét Streekgids Midden Delfland en een nieuwe 100% e-bike-special vol avontuur. Bij elkaar bijna 150 pagina’s vol mooie tochten, fietsideeën en inspiratie.

Zo opent het waterrijke Friese landschap zich voluit voor je met onze tocht rond Heerenveen, ontdek je de nieuwe natuurgebieden langs het Veluwemeer met de knooppuntenroute, en fiets je een lekker landelijk traject vanuit Zoelmond.

Iets verder van huis kom je met de Bahnradweg Hessen door een prachtig heuvelachtig landschap vol gele graanvelden en zwart-witte vakwerkstadjes. Of stap je op in het kalme La Palma, een groene parel in de Atlantische Oceaan. Het vulkanische eiland is per e-bike prima te verkennen.

Verder tips voor het efficiënt inpakken van je fietstassen, twee trekkingfietsen onder de loep en
een boeiend heikel punt: is de e-bike inderdaad groener dan de auto? En ook: alles over de nieuwe vakantiefietswinkel Saint Christopher in Gorssel: ‘Een echte reiziger is eigenlijk een zwerver’.

100% e-bike
Reiskriebels? Ook met een e-bike kun je trektochten maken. Als je de juiste hebt tenminste. We zetten een aantal avontuurlijke modellen op een rij geven er meteen wat leuke bestemmingen bij.

Streekgids: Midden Delfland
Midden-Delfland is een oase in de dichtbevolkte zuidwestpunt van de Randstad. Deze streekgids met een route vol bijzondere bomen en fijne afstapplekken is perfect om lekker actief tot rust te komen.

FietsActief nummer 5 – 2021 is vanaf vrijdag 22 juni in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.