Top 5 e-bikes met middenmotor

0

ADVERTORIAL

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Op Findyourbike.com vind je een enorm aanbod en dus volop keuze. Deze vijf e-bikes met een middenmotor staan op dit moment te wachten op een nieuwe eigenaar.

E-bikes met middenmotor

E-bikes met middenmotor geven het meest natuurlijke fietsgevoel. Het gewicht van de motor zit laag bij de grond wat de e-bikes stabiel maakt. Doordat de motor laag in het frame gezet kan worden, kunnen elektrische fietsen met middenmotor een lage instap hebben. Ze zijn om deze redenen dan ook erg populair.

Top 5 elektrische fietsen met middenmotor

1. Cube Touring Hybrid one 400

E-bikes met middenmotorMaakt niet uit waar je fietst, van een drukke binnenstad tot een lege polder, de Touring Hybrid ONE voelt zich overal thuis. Snel, dynamisch, comfortabel en veelzijdig. Het kloppende hart van deze lichte e-bike is een Bosch-aandrijflijn met geïntegreerde accu. Zo stil, zo subtiel en zo goed afgesteld, dat je niet in de gaten hebt dat er een motor aan het werk is. Shimano levert de 9 betrouwbare versnellingen, evenals de krachtige schijfremmen. Zelfs in de regen brengen deze stoppers je veilig tot stilstand. Spatborden, verlichting, een bagagedrager, een achterstandaard en natuurlijk een verende voorvork maken het fraaie plaatje compleet.

€1.999,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Trek Verve+ 3 Lowstep

De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er geweldig uit en is zeer gebruiksvriendelijk: hij zit volledig geïntegreerd in het frame en is eenvoudig uitneembaar zonder gereedschap. De 250 watt Bosch-motor ondersteunt je tot een snelheid van 25 km/u. Hij is uitgerust met verlichting, spatborden en een achterdrager dus je kunt direct op pad gaan. De geveerde voorvork en zadelpen absorberen vermoeiende oneffenheden in het wegdek.

€2.899,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. QWIC Premium I MN7+ Belt

E-bikes met middenmotor

Deze mooie Qwic Premium werd in 2020 winnaar van de AD Fietstest. Met zijn krachtige Bafang middenmotor (80 Nm, met kracht en rotatiesensor) ervaar je een krachtige en natuurlijke rijervaring. De Premium i MN7+ Belt komt met een riemaandrijving, deze is gemaakt van carbon en kunststof. E-bikes met riemaandrijving zijn bijzonder duurzaam, onderhoudsvriendelijk, soepel en stil. Dit model is inclusief 400 Wh Accu, actieradius 35-125 km en kan een upgrade krijgen naar 540 Wh Accu met een actieradius van 40-160 km. Wil je weten hoe hij rijdt? Lees de FIETSACTIEF PROEFRIT!

€3.299,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Cortina E-Mozzo

E-bikes met middenmotor

De Mozza van Cortina is uitgerust met Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf en hydro discbrakes voor en achter. De fiets heeft een middenmotor die ondersteund wordt door het Shimano STePS-systeem. Bij sommige e-bikes vlieg je bij de eerste pedaalslag vooruit, maar met het Shimano STePS-systeem krijg je een heel natuurlijk gevoel. Dit komt door een combinatie van de trapkrachtsensor en rotatiesensor. Dat maakt de fiets erg betrouwbaar. Hij wordt geleverd inclusief accu 504Wh en acculader. De accu is binnen vier uur vol en dat is een groot voordeel. Je hoeft niet lang te wachten voordat er weer gefietst kan worden!

€1,999,–  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. VanDijck Kalii 2.0 L Chain

E-bikes met middenmotor

De Kalii 2.0 is een sportieve allrounder waarmee je comfortabel en snel bij je werk bent. Of fijn om ’s avonds of in het weekend even een rondje mee te maken. De middenmotor doet geruisloos zijn werk. De hydraulische remmen geven dat vertrouwde gevoel dat je de snelheid kan beheersen in ieder situatie. Ook deze e-bike heeft een belt drive systeem. Dat zorgt ervoor dat je een stevige riemaandrijving hebt en het is erg gemakkelijk om te onderhouden!

€2.699,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.