Nieuw: Bucketlist eropuit in Nederland

0

In Bucketlist Eropuit in Nederland neemt Marleen Brekelmans je mee op pad naar de mooiste, onontdekte plekjes binnen de landsgrenzen. Een reisgids vol unieke belevenissen die je nooit meer zult vergeten. Er is nog zoveel te ontdekken in eigen land!

Lijkt het leven beperkt op het moment? Er kan meer dan je denkt! In elke nieuwe ervaring wacht een avontuur. Groot of klein. Samen een mooie fietstocht maken is heerlijk, of ga eens sterren tellen op een van de donkerste plekken van Nederland. Huur een fluisterboot in Friesland of ontdek de mooiste dorpen in Nederland. Marleen Brekelmans wijst je de weg in haar nieuwe boek Bucketlist eropuit in Nederland.

Eropuit met Bijzonder Plekje

Marleen Brekelmans over het boek: “Voor dit boek heb ik de uitjes gebundeld per provincie, zodat je ze eventueel met elkaar kunt combineren voor een heerlijke, lange dag. Of een weekendje weg. Als je kiest voor zo’n bijzonder uitje, dan wacht je een dag vol bijzondere momenten. Geniet van ieder uitstapje naar geluk en koester de herinneringen.” Met haar jarenlange, wereldwijde reiservaring (wereldwijd) is Marleen een expert te noemen op het gebied van bijzondere (overnachtings-) plekken. Sinds 2010 heeft ze haar website bijzonderplekje.nl. Hier vind je een selectie aan echt bijzondere plekjes, ideaal voor een dagje uit, een weekendje weg of vakantie.

Vanaf nu verkrijgbaar bij de (online) boekhandel!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.