Toch een beetje buitenland: Panorama Camping Gulperberg in Zuid-Limburg

0

Wat een uitzicht! Camping Panorama Camping Gulperberg geeft je een beetje het gevoel alsof je in het buitenland bent. Ideaal in deze tijd! En vlakbij huur je e-bikes om de leuke bierfietsroute te rijden.

De mooie Panorama Camping Gulperberg ligt hoog boven het gezellige dorp Gulpen, op de zonnige zuidhelling van de Gulperberg, in een bosrijke omgeving. Je hebt hier zelfs uitzicht op het drielandenpunt bij Vaals. Door de verdeling van de percelen in terrassen kun je overal op de camping genieten van de schitterende vergezichten. In het sfeervol ingerichte restaurant met de originele naam ‘Jantje zag eens pruimen hangen’ smul je van verse streekgerechten, handig na een dagje in de buitenlucht. Geen eigen tent of camper? Je kunt hier ook terecht voor Glamping, stacaravans en safaritenten.

Fietsen rond de Gulperberg

De Vacansoleil camping ligt in het schilderachtige tweestromenland van de romantisch meanderende riviertjes Geul en Gulp. Een mooi stukje Nederland. Overal zie je hier glooiende heuvels met groene bossen en velden. Geniet op de fiets van de dorpjes met oude vakwerkhuizen, de bourgondische sfeer in de dorpscafeetjes, en het landschap vol watermolens, kastelen en oude abdijen. Vlakbij kun je fietsen en e-bikes huren – best handig met die hellingen! Zo ben je ook snel in Maastricht om een terrasje te pikken.

Gratis bierfietsroute Limburg

Vlakbij stap je zo op de leuke fietsroute Proeven van Gerstenat. Veel cafés in de regio hebben een ruim assortiment speciaal bieren om te proeven. De fietsroute leidt je langs gezellige cafeetjes en terrasjes, maar je komt ook langs de brouwerijen van Gulpener en Brand. Je vindt deze gratis fietsroute hier!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.