Voorjaarstip: rijd eens de Lammetjesfietsroute op Texel

2

Het voorjaar is misschien wel de mooiste tijd om Texel te bezoeken. Op de fiets geniet je nog eens extra van de vele lammetjes in de Texelse weiden en van de bloeiende bollenvelden. Speciale voorjaarsfietsroutes wijzen je de weg – zoals de Lammetjesfietsroute!

De Lammetjesfietsroute van VVV Texel is een tocht van 35 km langs de meest schapenrijke gebieden van het eiland. Helemaal leuk in het voorjaar met al die lammetjes in de wei! Download hier de Lammetjesfietsroute, gratis! Heb je liever het complete routeboekje met de Lammetjesfietsroute, met de kaart en volledige beschrijving erbij? Die bestel je hier. In dit routeboekje staan de antwoorden op alle mogelijke vragen over het Texelse schaap en de lammerij. Zoals de beste manier om een schaap overeind te zetten en wat die gekleurde verf op de vachten toch betekent. Denk in deze tijd wel aan je mondkapje voor op de veerboot!

Beeld: Gosse Kruger, VVV Texel

Deel.

Over de auteur

2 reacties