Fietsroutes en coffee to go adresjes in Gooi Vecht

0

De lockdown duurt nog even voort, maar gelukkig hebben we nog de natuur! En wat een feest is het dan om in de regio Gooi & Vecht te fietsen. Bos, heide, water, historische steden en prachtige kastelen en buitenplaatsen… Ook in wintertijd is er zoveel moois te ontdekken. Met coffee to go adresjes!

Kijk voor onze eigen route op https://www.fietsactief.nl/2016/07/28/route-weesp. Gratis voor abonnees! Hier tipten we je al eerder een lekker winterse Natuurmonumenten fietsroute langs de buitenplaatsen rond het Naardermeer: https://www.fietsactief.nl/2018/01/11/winters-fietsen-buitenplaatsen-rond-naardermeer. Ook op routesingooivecht.nl vind je mooie fietstochten. Benieuwd waar je onderweg een lekkere coffee- to- go kunt scoren? Lees dan even verder.

Coffee to go 

Tijd voor een korte break tijdens je fietstocht? Wij hebben de 10 fijnste coffee-to-go adressen voor je verzameld. Niet zo’n liefhebber van koffie? Een warme choco, chai latte of glühwein is ook heerlijk om mee op te warmen.
Kijk vooraf op de website van de locatie voor actuele openingstijden.

Heidezicht | Bussum
De Goede Gooier | Blaricum
Brasserie Zonnestraal | Hilversum
Herberg Boschoord | Lage Vuursche
Bij de Tuinman | Laren
Theehuis ’t Bluk | Laren
La Place | Laren
Gasterij Stadzigt | Naarden
Proeflokaal De Serre | ‘s-Graveland
Brambergen | ‘s-Graveland

Inspiratie opdoen voor later

Een van de upsides van corona-jaar 2020? Nederlanders hebben hun eigen land herontdekt als vakantieland! Met onder meer de campagne ‘Hier moet je zijn’ ontdek je de leukste local tips en bijzondere plekken (@hier_moetjezijn), waaronder het Loosdrechts Plassengebied en Naarden-Vesting. Laat je inspireren voor mooie tripjes als het weer mag!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.