FietsActief nummer 8/9 2020 inclusief 100% e-bike magazine: een dubbeldikke editie!

2

Met de nieuwe dubbeldikke FietsActief – inclusief de bijlage 100% e-bike – kom je de winter warmpjes door. Volop routes en inspiratie voor een kersvers fietsjaar. Bestel FietsActief 8/9 HIER ONLINE!

FietsActief nummer 8/9

Haast moet je niet willen hebben als je gaat fietsen in de heuvels van Zuid-Limburg. Want, juist, die heuvels… Maar ook de kroegjes, als ze weer open zijn, nodigen je uit om het rustig aan te doen. Lekker langzaam fietsen van bier naar wijn naar vlaai. Daarnaast heb je met de route Den Haag een verrassend rondje langs stad, bos, buitenplaats, duin en kust. Met de knooppuntenroute De Meinweg fiets je dwars door een schilderachtig natuurgebied vlak bij de grens met Duitsland. Ook cabaretier en acteur Leo Alkemade neemt je mee de grens over in zijn knooppuntenrondje: vanuit Tilburg langs landerijen steekt hij graag over naar België.

Inspiratie voor het buitenland biedt dit nummer ook in overvloed. Rijd in een winters decor rond Münster, dé fietsstad van Duitsland. Of ontdek de verrassend groene vias verdes rond Valencia en Benidorm: een belevenis vol natuur. Verder doen de zonnige beelden van de Amerikaanse East Coast Highway-route je direct watertanden. De reportage zit volop groen, zon, heldere hemels en en knallende kleuren: alleen kijken is al een genot, laat staan fietsen. Tot slot, iets dichter bij huis, een mooi verhaal over fietsen rond het befaamde skigebied Garmisch- Partenkirchen, want dat kan er ook!

100% e-bike magazine

De bijlage bij dit dubbeldikke nummer staat geheel in het teken van de e-bike. In deze special vind je uiteraard de nieuwste modellen, met het accent op stoere, sportieve en urban bikes. Ook geven we koop- en onderhoudstips en laten we je kennismaken met al het moois dat een e-bike te bieden heeft. Ontdek het zelf!

FietsActief nummer 8/9 ligt vanaf vrijdag 4 december in de winkel en is ook te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Geachte redactie De oplosssing van de puzzel nr 8-9 kan niet worden opgelost omdat de oplosbalk ontbreekt. zou u die mij kunnen toesturen? Dank je wel