Nieuw: Brooks Cambium C67 fietszadel

0

Het Brooks Cambium C67 fietszadel is de nieuwste loot aan de stam van de Cambium-boom: een reeks waterbestendige zadels van natuurrubber en bijpassende handvatten. Het zadel is ontworpen voor woon-werkverkeer, met functies die speciaal geschikt zijn voor de moderne e-bike, bakfiets en andere fietsen waarbij je rechtop zit.

 

Brooks Cambium C67 fietszadel 

Veel comfort, dat kenmerkt dit zadel. De elastische bovenzijde van natuurrubber absorbeert namelijk zowel schokken als stoten. En de speciale gebogen vorm van de bovenkant en de zadelneus zorgt voor meer stabiliteit tijdens de rit. Er is volop aandacht besteed aan de veiligheid, de functie en het comfort voor e-bike berijders dankzij de flexibele bovenzijde. Deze heeft namelijk een natuurlijk verhoogd achtervlak en biedt zo extra controle tijdens het fietsen en voorkomt dat je achteruit glijdt op het zadel. De gebogen neus zorgt ook voor meer stabiliteit tijdens het versnellen. De C67 is het hele jaar door perfect geschikt voor het gebruik tijdens alle weersomstandigheden, dankzij de nylon stof boven op het zadel die weer- en slijtvast is. Het zadel weegt 498 gram.

Nieuwe handvatten

Om de beleving van comfort compleet te maken, heeft Brooks ook nieuwe handvatten uitgebracht die mooi passen bij de Cambium-zadels. De handvatten zijn vooral geschikt voor fietsen waarbij je rechtop zit of licht voorovergebogen. De duurzame, waterdichte rubberen handvatten zijn ergonomisch gevormd. De druk wordt over een groter deel van de hand verdeeld en biedt verschillende positioneringsmogelijkheden. Tot slot halen de aluminium stuureindpluggen hun inspiratie uit de iconische Brooks klinknagelvorm voor een veilige en stijlvolle plug.  De C67 kost 120 euro, de handvatten 45 euro. Meer informatie binnenkort op de website van BROOKS

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.