Summer in the city: Jazz at the Plantage in Amsterdam

0

Wegens het succes van Jazz at the Plantage breidt de Hermitage Amsterdam deze maand het jazzprogramma verder uit – passend binnen de huidige corona maatregelen. Leuk als afsluiter van een mooie fietsdag!

Het festival krijgt een toevoeging in de vorm van jazzoptredens van DJ Von Rosenthal. Elke zondag in augustus draait de bekende klassieke muziek-DJ, met een grote liefde voor en kennis van jazzmuziek, van 13-15.30 uur in de sfeervolle binnentuin van het museum. Tegelijkertijd is er de Sunday Roast. Dan zijn er heerlijke gerechten van de barbecue te bestellen, zoals gevulde portobello en huisgemaakte yakitori-saté. Deze worden onder het genot van de jazzy sounds geserveerd bij de gigantische kastanjebomen. Maak er een compleet dagje uit van met onze eigen fietsroute door Amsterdam: Vier eeuwen grachtengordel. Gratis voor abonnees!

Lustrumeditie Jazz at the Plantage

Deze zomer organiseren de Hermitage Amsterdam en de Hortus Botanicus de vijfde editie van het zomerse jazzfestival. Muziekliefhebbers kunnen elke zaterdag in augustus genieten van een liveoptreden in de binnentuin van de Hermitage. DJ Von Rosenthal verzorgt niet alleen het voorprogramma, maar presenteert ook als jazzkenner het hele middagprogramma. Op zondag zijn er vanaf 17 uur concerten in de tuinen van de Hortus. Jazz at the Plantage is een unieke samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam. Ook dit jaar staan weer talenten van het Conservatorium (Sweelinck Academie) op het podium. De Hermitage Amsterdam is goed bereikbaar per (OV) fiets. Klik hier voor meer informatie.

Jazzprogramma Hermitage Amsterdam

Zat 15 aug Zangeres Kristine Liede (trio)

Voorprogramma: DJ Von Rosenthal

16.30 – 19 uur, entree € 5 pp
Zo 16 aug DJ Von Rosenthal

Sunday Roast, 12 – 18 uur

13 – 15.30 uur, entree gratis
Zat 22 aug Band Garden Crack

Voorprogramma: DJ Von Rosenthal

16.30 – 19 uur, entree € 5 pp
Zo 23 aug DJ Von Rosenthal

Sunday Roast 12 – 18 uur

13 – 15.30 uur, entree gratis
Zat 29 aug Saxofonist Ben Fitzpatrick (trio)

Voorprogramma: DJ Von Rosenthal

16.30 – 19 uur, entree € 5 pp
Zo 30 aug DJ Von Rosenthal

Sunday Roast 12 – 18 uur

Wijnen in de binnentuin, proeverij

13 – 15.30 uur, entree gratis

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.