Editie 6 inclusief Streekgids Het Groene Woud

2

Ontdek de hipste hotspots op weg naar Dordrecht. Leuke koffietenten, restaurants en winkels in oude pakhuizen. Een tocht vol verrassende afstapmomenten! Naast de route Rotterdam fietsten we ook de knooppuntenroute Halderberge: lekker rustig peddelen langs water, landerijen en bos in West-Brabant. Met fraaie katholieke bolwerken om even bij stil te staan. Inspiratie voor het buitenland? Een van de jongste fietsroutes van Frankrijk is Le Flow Vélo: volg de rivier van de bosrijke Périgord naar de monding bij het paradijselijke Île d’Aix. Aanrader! En rond de schitterende Zeller See in de Oostenrijkse regio Pinzgau kun je met een e-bike het best uit de voeten. Dan mis je niets van de indrukwekkende omgeving

Met gratis streekgids Het Groene Woud. Het Groene Woud, de driehoek tussen Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, is een heerlijk fietsgebied. Kleine dorpjes, natuur, leuke adresjes: op en top zomer!
FietsActief nummer 6 ligt vanaf vrijdag 31 juli in de winkel en is ook te bestellen in onze webshop.

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Hoi
    Hebben jullie gezien dat bij het stuk over Rotterdam en Dordrecht de verkeerde routekaart ( van het vorige nummer) zit?
    Kunnen jullie de goede op de site zetten of in het volgende nummer alsnog plaatsen?
    Groet Karin

  2. Redactie FietsActief op

    Helaas klopt dat inderdaad!. Ben je abonnee dan kun je inloggen en vind je de juiste route online. Zeer waarschijnlijk drukken we de kaart bovendien nog een keer goed af in nummer 7.