Zomertip: de Nivon natuuraccommodaties (betaalbaar én beschikbaar!)

0

Zoek je nog een fijn vakantieplekje middenin de Nederlandse natuur voor deze zomer? Liefhebbers van het buitenleven kunnen hun hart ophalen bij de natuuraccommodaties van Nivon, die door heel het land te vinden zijn. Van kampeerterreinen tot natuurvriendenhuizen: er is voor ieder wat wils. De onontdekte parels van Nivon zijn basic, betaalbaar én beschikbaar. Ontdek ze nu met de nieuwe Natuurvrienden Fietsgids!

De natuuraccommodaties van Nivon  zijn voor jong en oud en hebben alles wat je kunt wensen voor een zorgeloze staycation: natuur, ruimte en betaalbaarheid. Met de nieuwe versoepelingen rondom COVID-19 zijn er genoeg locaties en data beschikbaar voor een groene vakantie in eigen land. Helemaal leuk met de nieuwe Natuurvrienden Fietsgids.

Kamperen in het groen

Vanaf 1 juli zijn alle Nivon natuurkampeerterreinen weer geopend. De zeven verborgen parels zijn verspreid over natuurgebieden door heel Nederland. Overnacht bij een oude boomgaard in de Limburgse heuvels of aan de oeverlanden van het Groningse Leekstermeer. Ontspanning en natuur gegarandeerd.

 

Natuurvriendenhuizen

Liefhebbers van rust, schoonheid en ruimte zitten goed bij de natuurvriendenhuizen van Nivon. Huur een eigen kamer met het gezin, vrienden of partner en geniet van alles wat de omgeving te bieden heeft. Er zijn dertien natuurvriendenhuizen verspreid door het hele land, van de Noord-Hollandse duinen tot de Friese Wouden en de Utrechtse Heuvelrug. Met overnachtingen vanaf €14,20 per persoon per nacht is het budgetproof genieten in het groen.

Logeren in de natuur

Het bosrijke kampeerterrein en natuurvriendenhuis van Morgenrood grenzen aan het sprookjesachtige natuurgebied Kampina. Het natuurvriendenhuis de Banjaert in Wijk aan Zee heeft een eigen ingang naar het duingebied en werkt samen met de lokale surfschool. Meer waterpret is te vinden in de Biesbosch, met het op een eiland gelegen natuurvriendenhuis De Kleine Rug. Een leuke uitvalsbasis voor kanoërs. Iedere Nivon locatie ligt in een unieke omgeving, waar gasten tot rust komen in de ongerepte natuur of juist actief bezig kunnen zijn in de buitenlucht.

 

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie