Win een overnachting op het nieuwe Kampinastaete

0

Nog op zoek naar een fijn zomeradresje in Nederland? Het nieuwe Kampinastaete dat op 1 juli opent, is je perfecte uitvalsbasis voor fietstochtjes door Midden-Brabant. Pik een terrasje in Oisterwijk en rijg op de fiets zo de mooiste natuurgebieden aan elkaar: van de Oisterwijkse bossen en vennen tot de heide van de Kampina. Wij mogen een overnachting weggeven! Vul hieronder het winformulier in om kans te maken.

Kampinastaete

Kampinastaete ligt midden in de prachtige bossen van Oisterwijk, omringd door de mooie vennen en bossen waar Oisterwijk bekend om is. Je fietst hiervandaan ook zo het uitgestrekte natuurgebied de Kampina in, een uitgestrekt heidegebied met mooie fietspaadjes. Rondom de heide vind je een kleinschalig landschap van oude boerderijen en bossen. Een fijne centrale uitvalsbasis voor fietsers die houden van tochtjes door de natuur, maar ook het leuke Oisterwijk is dichtbij voor een hapje of een drankje.

Glamping in Oisterwijk

Slapen onder de bomen, tussen de varens. Wakker worden van het gekwetter van de vogels of het geritsel van de eekhoorns. Terug naar de natuur, maar dan wel comfortabel. Je knusse cottage is voorzien van een eigen douche en toilet. Het tweepersoonsbed met donzig dekbed is al voor je opgemaakt, je kunt zelf een kopje koffie en thee zetten en er staat een koelkastje om je wijn koel te houden. De vloerverwarming zorgt dat het elk seizoen prettig is hier. Buiten op de veranda vind je twee loungestoelen. Hiervandaan volg je fantastische fietsroutes, kun je heerlijk verdwalen tijdens een wandeling in het bos of ga je eten in een van de vele restaurants die Oisterwijk rijk is. Je komt altijd wel weer een leuk plekje tegen om een koffietje of een borrel te pakken.

WINFORMULIER
Win een overnachting voor 2 personen met ontbijtbox (in de ochtend afgeleverd bij het huisje).
Laat HIER je gegevens achter!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.