FietsActief editie 5 inclusief Streekgids Oldambt

0

FietsActief nummer 5 ligt in de winkel en is online verkrijgbaar. Een editie vol routes en fietsinspiratie: je krijgt zin om meteen op te stappen en te gáán!

Rust en ruimte kenmerken het Hollandse landschap van Altena. Een weids, landelijk, groen en waterrijk gebied dat volop inspireert tot beeldende poëzie. Een fietstocht als een dichtbundel in de Biesboschlinie. Naast deze route Almkerk fietsten we ook de knooppuntenroute Assen. Bijna honderd jaar geleden vond de eerste motorrace in Drenthe plaats. Dit jaar is de TT echter afgelast. Maar je kunt ’m toch rijden: op de fiets! Lekker rustig via fietspaden en landwegen door het bos, over de hei en langs boerderijen. Beter dan al dat motorgeweld… Combineer deze route bovendien met onze andere route Assen in de extra bijlage achterin het nummer, en je hebt een mooie weekendetappe of tweedaagse te pakken! 

Inspiratie voor het buitenland? De Zweden zijn goedgehumeurd en vriendelijk, net als het landschap van deze meerdaagse. Fiets de Sydkustleden en geniet van het licht en de schoonheid. Of laat je betoveren door het wonderschone landschap van Toscane, en speel de hoofdrol in je eigen road movie.

Met de gratis Streekgids Oldambt verken je Noordoost-Groningen, om precies te zijn de verrassend mooie regio rond Winschoten. Je vindt er eindeloze akkers vol met wuivend geelgoud graan, vandaar dat dit ook wel de Graanrepubliek wordt genoemd. Combineer dat met het vele groen, de hemelsblauwe lucht en het blauw van het water rond Blauwestad, en je snapt waarom dit een echt Nederlandse tricoloretocht is. Volop leuke adresjes bovendien!

FietsActief nummer 5 ligt vanaf vrijdag 19 juni in de winkel en is ook te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.