Win een 2 nachten op de nieuwe popup camping van Slot Doddendael

0

Kasteelglamping! Vanaf woensdag 1 juli tot en met maandag 31 augustus 2020 heb je de unieke mogelijkheid om luxe te kamperen op het landgoed van Slot Doddendael, bij Nijmegen. Wij mogen één gelukkige winnaar twee overnachtingen voor twee personen weggeven in een prachtige belltent!

Slot Doddendael

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, vlakbij Nijmegen in het mooie Land van Maas en Waal. Het slot wordt omringd door een slotgracht waar de lisdodden groeien waar Doddendael naar vernoemd is. In het slot kun je heerlijk luxe (en toch laagdrempelig) eten in de brasserie, met mooi terras. Dit is echt zo’n plekje waar je niet meer weg wilt. Hoeft ook niet: blijf gewoon een nachtje slapen. In het slot vind je drie hotelkamers. Deze zomer is er ook een popup camping met mooie belltenten. Echt glamping met een aankleding in boutique stijl. Helemaal passend bij het prachtige kasteeltje!

Arrangementen zijn te boeken vanaf € 194,50 per persoon (op basis van 2 personen per tent), inclusief twee overnachtingen, tweemaal ontbijt en tweemaal een driegangendiner. We mogen één arrangement voor twee personen weggeven, laat hieronder je gegevens achter in het winformulier!

 

Landgoedproducten in de brasserie

In de brasserie kun je eigen landgoedproducten proeven, zoals de eigen lijn confituren. De appels en peren worden gebruikt voor appelsap, appel‐ en perenstroop en een schenkstroop. De kweeperen worden verwerkt tot een gelei, heerlijk bij bijvoorbeeld een kaasplateau. Ook een leuk souvenir voor thuis.

 

Gratis online fietsroute Rijk van Nijmegen

Slot Doddendael is een mooie uitvalsbasis voor het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen. Fiets hier bijvoorbeeld onze eigen FietsActief-fietsroute uit de streekgids Rijk van Nijmegen. Heb je ‘m niet meer of kun je ‘m niet zo gauw vinden? De fietsroute staat ook op onze website. Gratis voor abonnees!

WINFORMULIER
Laat HIER je gegevens achter om kans te maken op twee gratis overnachtingen in de popup camping van Slot Doddendael!

Met dank aan Liffin

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.