Boek nu vast een voordelig nachtje Twente (met diner!)

0

Op zoek naar een fijn plekje om te ontspannen als straks de crisis weer voorbij is, weg uit de dagelijkse hectiek?  Boek nu vast de lentespecial en geniet straks van al het moois dat Landgoed de Holtweijde te bieden heeft. Inclusief viergangendiner op niveau!

Ook Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen willen graag weer verder, ze zien de toekomst met een frisse blik tegemoet. Ze hebben een mooi arrangement samengesteld voor een unieke prijs, in de vorm van een voucher.Tot 1 mei 2020 is de voordelige voucher te bestellen, verzilveren kan heel 2020. In het weekend verblijf je voor € 129 per persoon per nacht, op doordeweeksedagen is dat € 99. Lees hier alles over de Lentespecial. 

 

Fijn fietshotel in Twente

Het unieke arrangement is inclusief een warm ontvangt met koffie of thee en Twentse lekkernij. Je verblijft in een luxe Junior Suite of Landhuis Suite. ’s Avonds schuif je aan voor een viergangendiner in het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Geniet van het 20-meter binnenzwembad en de sauna’s of daag elkaar uit op de tennisbanen en de golffaciliteiten. Ga er op uit voor een stevige wandeling en natuurlijk maak je ook een prachtige fietstocht door het Twentse landschap! Je maakt hiervandaan mooie tochtjes naar Denekamp, Ootmarsum en Landgoed Singraven. Fietsliefhebbers Marcel en Marlies tippen je graag hun favoriete fietsroutes door de omgeving. Fietsen ( ook elektrische) zijn te huur bij dit fijne fietshotel.

 

Update 24 april: De Holtweijde geopend

De Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat er weer gasten mogen worden ontvangen in Twente, maar wel met een paar restricties. Alle raadgevingen en protocollen van het RIVM zijn inmiddels uitgebreid vastgelegd in een protocol voor veiligheid in De Holtweijde. Alle suites, cottages en landhuizen hebben eigen sanitair. Faciliteiten die ze (nog) niet kunnen bieden zijn: het zwembad, de fitnessruimte, de sauna’s en het Health & Wellness Center, maar je kunt er wel op uit met de fiets door de prachtige Twentse natuur. Ook bieden ze de mogelijkheid om voor een dagtripje een lunchpakket mee te nemen, omdat de horeca onderweg nog niet open is. De maaltijden serveren ze gewoon in het restaurant, alle tafels op ruime afstand van elkaar en ook het ontbijt wordt aan tafel geserveerd, niet vanaf een buffet. Op de website www.holtweijde.nl/corona-maatregelen is te lezen hoe ze hier omgaan met de veranderde situatie.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.