Even eruit: kom op adem bij Buitengoed de Gaard

0

Het zijn vreemde tijden. Heb je behoefte aan een veilige, sfeervolle plek om even op adem te komen? Buitengoed de Gaard is een fijne plek, waar je in je eigen accommodatie thuis bent. Hier verlegt je aandacht zich vanzelf naar de mooie dingen in het leven, zoals de bloesem in de bomen.

Buitengoed de Gaard heeft speciaal voor deze onzekere tijden het blij met bloesems arrangement. Hierbij krijg je een extra warm welkom in de vorm van een verwenpakket. Een zak gladiolenbollen van Boer Zoekt Vrouw Boer Jos en Dycke neem je als souvenir mee naar huis. Op het landgoed heb je de keus uit bijzondere vakantiehuisjes: van luxe pipowagens met vloerverwarming, airco en vaatwasser tot het unieke Vierseizoenenhuisje. De RIVM voorschriften worden vanzelfsprekend strikt nageleefd en van dag tot dag bijgehouden.

Vakantiehuisjes met knuffelgeitjes

Je kunt vanaf de voordeur fietsen door het mooie en rustige Leudal, gratis routes liggen voor je klaar. In de eigen bibliotheek staan tal van boeken, een uitkomst nu veel bibliotheken gesloten zijn. Ook dvd’s zijn er in overvloed in de vakantiewoningen, of je logt in op Netflix. Ontbijt, lunch en diner kun je laten bezorgen. En de kraamstal in de kinderboerderij verwacht binnenkort jongen, daar vrolijk je vast van op!

Een zorgprofessional die hier met het gezin een weekend verbleef: “We konden hier in een korte tijd bijtanken en even tot onszelf en elkaar komen. We kunnen er weer tegen: onze energie gaan we vanaf morgen voor 300% nodig hebben.”

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.