Gratis e-bikes voor medisch en zorgpersoneel 

0

Mooi initiatief: E-bike to go stelt een deel van haar vloot gratis beschikbaar voor medisch personeel. Het woon-werk verkeer van personeel kan een uitdaging zijn tijdens de huidige corona-crisis. Het openbaar vervoer, nu rijdend in weekend- of zelfs basisdienstregeling, wordt al gemeden om de mogelijkheid op besmetting te voorkomen. De auto of de fiets lijken nu de meest virus-veilige manieren voor reizen over middellange afstand.

Een aantal bestaande klanten van E-bike to go, zoals het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, heeft al 20 extra, gratis fietsen ontvangen. Andere grote ziekenhuizen in de regio Amsterdam hebben ook al interesse getoond.

E-bike to go draagt zoop haar manier een steentje bij om veilig vervoer te stimuleren tijdens de corona-crisis. Jelle Visser, oprichter van E-bike to go: “We kunnen op dit moment niet zonder het zorgpersoneel om ons door deze uitdagende periode heen te helpen. We hopen hun werk op deze manier een stukje te verlichten de komende periode.” Geïnteresseerde organisaties kunnen contact opnemen met E-bike to go.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.