Tegelwijsheid gezocht! Maar dan wel over fietsen

0

Ken je dat? Dat je al fietsend door een sprookjesachtig bos, door een eindeloze polder of langs een verfrissende rivier tot een mooi of leuk inzicht komt over fietsen? En kun je die samenvatten tot tegelwijsheid? Dan horen we graag van je!

Tegelwijsheid over fietsen

WIE TWEE KEER HET WIEL UITVINDT, KAN EEN FIETS MAKEN. 

EEN NEGATIEVE HOUDING IS ALS EEN LEKKE BAND.
JE KOMT ER NERGENS MEE TENZIJ JE HEM VERVANGT.

Zoiets als deze twee hierboven bedoelen we. Kom jij al fietsend ook tot interessante inzichten – al dan niet filosofisch – die je kunt samenvatten tot zo’n tegeltjeswijsheid? Stuur ze ons toe! De leukste of meest bijzondere plaatsen we in een editie van FietsActief. De inzender van zo’n winnende spreuk krijgt bovendien een fraaie verrassing thuisgestuurd. Graag al je reacties naar redactie@fietsactief.nl o.v.v. Tegelwijsheid.

De tegels met fietsthema hieronder, bedoeld als onderzetter, zijn trouwens te koop bij Etsy, een soort Marktplaats voor zelfgemaakt artikelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden, helaas wel met flinke verzendkosten als het van ver komt – zoals bij deze onderzetters. Maar dat terzijde…

Tegelwijsheid

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.