FietsActief op de Fiets en Wandelbeurs

0

Op de 16e editie van de Fiets en Wandelbeurs volgende weekend – van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart – is ook FietsActief aanwezig. Maak een praatje met de redactie en/of maak kans op een leuke prijs! Je vindt FietsActief op stand 4.C.61.

FietsActief op de Fiets en Wandelbeurs

Zowel de redactie als de marketing van FietsActief zijn dagelijks aanwezig bij onze stand op de beurs. Je kunt er terecht voor een gezellig fietspraatje en voor al je inhoudelijke vragen, opmerkingen en tips. Heb je een vraag over je abonnement? Wil je weten hoe we onze routes maken? Ben je benieuwd naar hoe we fietsen uitproberen? Of heb je misschien een goede tip voor ons – van bestemming tot route of fietsaccessoire? We horen het graag!

Daarnaast geven we leuke fietsprijzen weg: laat op de beurs je e-mailadres achter en maak kans. Op een Basil-fietstas, een AGU-regenjas of een FietsActief cadeau-abonnement! Tot in Utrecht!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.