Fietsen in Zuid-Amerika met Eric Schuijt & Carla van Tatenhove

0

Hem leek het eigenlijk niet zoveel soeps, zij was tomeloos enthousiast en onvermurwbaar. En dus werd haar droom werkelijkheid. Het bleek uiteindelijk ook nog eens de mooiste tocht te zijn die ze samen maakten. Eric Schuijt en Carla van Tatenhove gingen fietsen in Zuid-Amerika. Van Santiago de Chile naar het uiterste puntje. Daar zit natuurlijk een prachtig reisverhaal aan vast. Leuk: Eric en Carla vertellen erover in in hun multimediale theatershow

Fietsen in Zuid-Amerika

Cheese! Carla en Eric in Machu Picchu

Fietsen in Zuid-Amerika

In de show Zuid-Amerika op de pedalen nemen Eric en Carla je mee op hun fietsreis door Zuid-Amerika. Eric heeft meer dan 250.000 kilometer over de wereld gefietst en schreef daarover 7 boeken. Samen met Carla fietste hij over de hoogvlakte van de Andes door Peru, Bolivia, Chili en Argentinië, naar het uiterste puntje van Zuid Amerika. Beleef de bijzondere avonturen op reis door het Andes gebergte. Voel de harde Patagonische wind, staar over de eindeloze en kleurrijke woestijn- en zoutvlaktes van de Atacama. Bewonder Mount Fitz Roy en het park Torres del Paine. Maar ervaar ook de tegenslagen die Carla en Eric trotseerden en die bij zo’n avontuurlijke fietstocht horen.

Op zes verschillende data in april 2020 in zes verschillende plaatsen door heel Nederland, kun je de voorstelling bijwonen. HIER vind je alle locaties en koop je kaartjes

Fietsen in Zuid-Amerika

Aan weidsheid geen gebrek!

Fietsen in Zuid-Amerika

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.