Gazelle opent Experience Center in Nijmegen

0

Gazelle heeft in Nijmegen een gloednieuw Experience Center geopend. In deze grote belevingswereld kunnen consumenten niet alleen persoonlijk advies krijgen, maar ook uitgebreid e-bikes testen. 

Het gaat goed met Gazelle in Nederland, inmiddels zijn er ook al Gazelle Experience Centers in Amersfoort, Groningen, Waalwijk en Den Haag. De belangstelling voor elektrische fietsen van het merk is groter dan ooit en de Experience Centers worden steeds drukker bezocht. Het deskundige advies, de grote showrooms en de mogelijkheid om zelf een e-bike te testen worden door steeds meer consumenten gewaardeerd.

Samen met de professionele adviseurs van Gazelle kunnen bezoekers in de vestiging aan de Nieuwe Dukenburgseweg 9 ervaren welke fiets het beste bij hun wensen past. Er staat een gevarieerde vloot e-bikes klaar om te testen.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.