Wereldfietsbeurs & Koga Trekkingdag 26 januari in Ede

0

Ben je op zoek naar een goede trekkingfiets, wil je handige tips van ervaren vakantiefietsers of zoek je inspiratie voor een aanstaande fietsvakantie? Kom naar de Wereldfietsbeurs & Koga Trekkingdag op zondag 26 januari in De Fietser in Ede.

Wereldfietsbeurs & Koga Trekkingdag

Dit is een kleinschalige vakantiefietsbeurs waar je voor van alles en nog wat terecht kunt. Denk aan fietsadvies, voorbereidingstips en vakantie-inspiratie. Ervaren vakantiefietsers geven tips en trucs en je maakt kennis met de nieuwste trekkingfietsen voor 2020. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je favoriete vakantiefietsen te testen op de testbaan. Rijd, vergelijk en stel je vragen aan de aanwezige experts.

Daarnaast kun je een scala aan workshops en lezingen bijwonen. Denk aan ‘Fietsen in Malawi’ door Eric Schuijt  en Carla van Tatenhove van De Vakantiefietser, ‘Navigeren met gps’ door fietsfanaat Peter Jongh Visscher of ‘Fiets meenemen in het vliegtuig, hoe doe je dat?’ door werelfietser John Telleman. Toegang tot de beurs is gratis. Meld je wel even van te voren aan, ook voor de workshops en lezingen. Dat kun je HIER doen.

Wereldfietsbeurs & Koga Trekkingdag
Wanneer? Zondag 26 januari 2020 van 9.30 uur tot 17.30 uur
Waar? Fiets Experience Center De Fietser in Ede, dat vind je HIER

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.