De leukste goede voornemens

1
goede voornemens

Een spetterend fietsjaar gewenst!

Goede voornemens zijn er in allerlei soorten en maten. Sommige haalbaar, andere wat minder. Maar de leukste voornemens zijn natuurlijk je fietsvoornemens! Waar ga je rijden en wat ga je zien in 2020? Waar heb je zin in of ben je nieuwsgierig naar?

Goede voornemens

We horen graag van je welke fietsideeën je hebt voor komend jaar. Ook als ze nog niet heel specifiek zijn. Waar in Nederland wil je graag (weer) fietsen? Welk deel van Europa? Hoe ga je te werk? Laat hieronder je reactie achter.

Op de redactie zijn we alweer volop bezig met de invulling van 2020. Zo verschijnen er 7 nummers, waarvan 2 dubbeldikke edities met een speciaal thema. Bij het uitzoeken van al die bestemmingen en routes begint het bij ons al flink kriebelen. Bekijk het kleine voorproefje van de routes en reizen voor komend jaar maar en je begrijpt waarom.

Voorproefje 2020

  • Onstpannen toeren over fietsersparadijs(je) Ameland
  • Tricoloretocht in blauw (water), geel (graan) en groen (bomen) door Noordoost-Groningen
  • Fietsen door Rooms-Brabant: een gebied vol wijwater, wierrook én worstenbrood
  • Origineel: per fiets van Londen Eye naar de Notre Dame via The Classic Route & de Avenue Verte
  • Strand en bos langs de Zweedse Rivièra met de Sydkustleden-route
  • Wéér de beste fietsstad ter wereld: rij mee door Kopenhagen en omgeving

Nou, laat het seizoen maar beginnen. Maar voor nu namens team FietsActief: veel plezier met leuke voornemens maken en de allerbeste fietswensen voor komend jaar!

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Dit jaar willen we fietsen in Frankrijk. Met de auto naar Nantes. We laten de auto achter en gaan verder met de trekfiets richting Biarritz. Met de trein terug naar Nantes. We hopen op mooi weer en niet alle dagen tegenwind 😉