Editie 9-2019 inclusief gratis streekgids Utrecht en omstreken

0

Als je langs de boog ‘Welkom in Duitsland’ fietst, realiseer je je het opeens: vrijheid is ook fietsen waar je wilt, op alle momenten die je zelf kiest. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Zuid- en Oost-Nederland werden bevrijd. In 2020 viert de andere helft van ons land de vrijheid. De knooppuntenroute Groesbeek loopt over het snijvlak van deze gebeurtenissen. Een gedenkwaardige tocht, ook vanwege het afwisselende landschap. Even afwisselend is de route ’s Gravenvoeren, een fraaie en verstilde tocht langs karakteristieke lintdorpjes in Belgisch Limburg. Het Toscane van het noorden! Nog meer fietsinspiratie voor in het buitenland: tijdens een tocht in Dalmatië, de kust- en eilandenstreek van Kroatië, is de zee nooit ver weg. De historie trouwens ook niet. En die twee blijken nauw met elkaar verbonden. Ook maakten we een verrassende stedentrip naar New York City en Washington DC. In de Twin Cities is het prima fietsen.

En met gratis streekgids Utrecht en omstreken. Utrecht is gemaakt om met de fiets te ontdekken. Rij je de stad uit, dan zoef je langs bossen, meren en rivieren. Het beste van Nederland op fietsafstand!

FietsActief nummer 9 ligt vanaf vrijdag 13 december in de winkel en is ook te bestellen in onze webshop.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.