3x Winterse logeeradresjes op de Utrechtse Heuvelrug

0

Utrecht is in de winter extra gezellig met al die sfeerverlichting. In en rond de stad vind je sfeervolle slaapadresjes, mooie musea en restaurants met een warm interieur. Perfect om weer helemaal bij te komen van een frisse fietstocht. Op 12 december komt ons nieuwe streekgidsje uit – over Utrecht dit keer. Boek nu alvast een paar nachtjes weg bij een van deze sfeervolle adresjes!

Kasteel Sterkenburg

Op deze particulier bewoonde buitenplaats kun je overnachten in de bed & breakfast. Tip: fiets hiervandaan de gratis route ‘Ontdek stijlvol Zeist per fiets, langs Slot Zeist en Kasteel Sterkenburg. kasteelsterkenburg.nl

De Kleine Valkeneng

Sfeervolle vakantiehuisjes (met kachel) op een historisch landgoed uit 1753. Pal tegenover het fietspad door de Kaapse Bossen! dekleinevalkeneng.nl

B&B ’t Maarsbergse schuurtje

De luxe B&B ’t Maarsbergse schuurtje ligt tussen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse vallei. Met houtkachel! maarsbergseschuurtje.nl
Beeld: Studio Jasper Nijssen

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.