Nieuw: Cannondale Quick Neo SL

0

Cannondale introduceert de Quick Neo SL, een lichte en sportieve e-bike die gemaakt is voor stevige trainingsritten, een boodschap in de stad of om je hoofd te legen.

Mahle ebikemotion X35

De eerdere uitvoering was voorzien van de Bosch PowerTube 500Wh, bij het huidige model is deze ingeruild voor de Mahle ebikemotion X35. De aandrijving weegt slechts 3,5 kg, wat de Quick Neo SL een van de lichtste e-bikes op de markt maakt. Het systeem omvat een compacte achterwielaandrijving en accu van elk 250 Wh. De componenten zijn weggewerkt in de onderbuis en kan eenvoudig worden opgeladen. De fiets heeft drie ondersteuningsniveaus en gaan van een licht duwtje in de rug tot een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. De aandrijving is zo subtiel en netjes weggewerkt dat de Quick Neo SL op het eerste gezicht niet eens op een e-bike lijkt

Standaard en Remixte

De Quick Neo SL-modellen zijn verkrijgbaar in twee framestijlen: een standaardversie met bovenbuis en een Remixte unisex-design met lage instap. Alle modellen zijn uitgerust met 700x38c banden die soepel rijden over hobbels en putdeksels. Deze tweewieler is van alle markten thuis: zijn sportieve karakter inspireert fitness fanaten pittige ritten af te leggen, daarnaast is hij ook geschikt voor het stadsgebruik. Het is mogelijk de fiets uit te breiden met een bagagedrager en spatborden. Tot slot zorgen de geïntegreerde lichten en reflecterende elementen ervoor dat je gezien wordt in het donker. De nieuwe Cannondale Quick Neo SL heeft twee modellen: de Quick Neo SL 1 en de Quick NEO SL 2. De fietsen zijn in de volgende maten verkrijgbaar, in Standaard: Small, Medium en Large en Remixte: Small en Large.. Prijs is vanaf 2099 euro. http://www.cannondale.com

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.