Franse Atlantische kust: volop routes

0

Krijg jij ook alweer zo’n zin in zon en zee? Bind de spreekwoordelijke kat op het spek en verlekker je aan de meer dan 10 fietstrajecten langs de Franse Atlantische kust. Hoe? Via deze nieuwe website.

Franse Atlantische kust

Op atlantischekustfrankrijk.nl vind je een scala aan tips voor vakanties aan de Franse Atlantische kust. Een veelzijdige bestemming waar je als fietser tal van mogelijkheden hebt. Ook biedt de site informatie over de lokale gastronomie, natuur, cultuur, bezienswaardigheden en leuke stadjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan La Baule: een kustplaats met uitgestrekte zandstranden en villa’s uit de belle époque.

Atlantische kustAtlantische kust

Fietsroutes

Bij de fietssuggesties vind je bijvoorbeeld La Flow Vélo. Dit is een nieuwe 290 kilometer lange fietsroute die van Île-d’Aix langs de rivier de Charente loopt via Rochefort, Cognac en Thiviers. De zacht glooiende route biedt een combinatie van natuur, historisch erfgoed en gastronomie. En via de Vélodyssée van in totaal 1290 kilometer fiets je onder andere langs het moerasland van Poitou, Fort Boyard, het Bassin d’Arcachon, de Dune du Pilat (het hoogste duin van Europa) en het bos van Landes tot aan het Franse Baskenland via Capbreton, Biarritz en Saint-Jean-de-Luz.

Online boeken

Via de site boek je overigens ook eenvoudig een vakantiehuisje, campingplaats of andere accomodatie. Is de Franse Atlantische kust daadwerkelijk je bestemming in de (nabije) toekomst, dan kan het leuk zijn om DEZE facebookpagina te volgen. Je vindt er tips en nieuwtjes over je bestemming.

Atlantische kust

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.