Vaude fietstassen Aqua Back – 5 redenen waarom je ze wil hebben

0

Fiets je graag en veel? Dan doe je dat het liefst op een fiets met goede onderdelen en accessoires. Zo heb je daar geen omkijken naar, en geniet je volop van je fietsroutes en de omgeving. Een voorbeeld van mooi materiaal zijn Vaude fietstassen, zoals deze Aqua Back-set voor achterop. Je krijgt of geeft ze nu cadeau bij een jaar FietsActief. Waarom we de tassen zo goed vinden? Dat zetten we nog even voor je op een rij.

Vaude fietstassen

Geen land is de tassen te ver, ze gaan waar jij gaat

Vaude fietstassen – Aqua Back

 • Multifunctioneel
  De Aqua Back-set is veelzijdig en heeft een volume van in totaal 48 liter. Je doet er je boodschappen mee, rijdt ermee naar je werk, fietst met je lunchpakket achterin de mooiste routes in Nederland, maar kunt er ook mee op fietsvakantie naar Frankrijk, Duitsland of verder.
 • Praktisch
  Die veelzijdigheid komt doordat de tassen super praktisch zijn. Zo zijn ze door de waterdichte rolsluiting in grootte aanpasbaar. Met het QMR 2.0-systeem en stabiele achterplaten bevestig je ze op je bagagedragers, waarbij je ze ook makkelijk kunt verstellen. Uiteraard zijn ze ook makkelijk afneembaar. En met een fietsslot kun je ze direct aan QMR-haken vergrendelen. Ook hebben ze reflectie, een handige afneembare schouderband en een ruim hoofdvak met binnenvak.
Vaude fietstassen

Verstelbare rolsluiting

 • Waterdicht
  De tassenset is gemaakt van PVC-vrij canvasmateriaal, volledig waterdicht gelast en daarmee 100 procent bestand tegen water. Je spullen blijven hoe dan ook droog.
 • Duurzaam
  De tassen zijn van sterk, hoogwaardig materiaal en zitten stevig in elkaar. Je kunt er jaren en jaren mee voort. Da’s duurzaam; goed voor de wereld en je portemonnee.
 • Milieuvriendelijk (Klimaatneutraal gemaakt, pvc vrij)
  Vaude maakt werk van een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en is daarin vooruitstrevend. Dat betekent dat de Vaude onder meer let op eerlijke arbeidsomstandigheden, duurzaamheid van gebruikte materialen en een milieuvriendelijk productieproces.

Wil je meer weten over de tassenset, die overigens uitgebreid kan worden met verschillende bijpassende accessoire-tassen, kijk dan HIER

Superaanbieding!

Neem nu een jaarabonnement op FietsActief en ontvang de tassenset (t.w.v. € 130) + 9x FietsActief samen voor maar € 120. Bekijk de aanbieding HIER.

Wil je iemand laten kennismaken met FietsActief? Geef dan een jaar FietsActief cadeau en ontvang zelf de tassenset. Het cadeau-abonnement stopt automatisch. Je vindt HIER de aanbieding.

Vaude fietstassenVaude fietstassen

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.