Fietsstad 2020: jouw mening telt

0
fietsstad 2020

Eindhoven heeft al aardig wat ingevulde Fietsstad-enquêtes

Het kan nog tot en met 31 oktober: meedoen aan de Enquête Fietsstad 2020 van de Fietsersbond. Doen! Want de Fietsstadverkiezing stimuleert gemeenten om hun fietsklimaat te verbeteren. En dat wil je als fietser.

Fietsstad 2020

De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moet kunnen bewegen. Daarom onderneemt de organisatie allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren, zoals de tweejaarlijkse Fietsstadverkiezing. Een beter fietsklimaat betekent dat het veiliger en fijner wordt voor fietsers, maar ook voor alle andere weggebruikers.

Alle gemeenten in Nederland doen automatisch mee met de verkiezing. De kans om de eretitel te bemachtigen wordt natuurlijk groter zodra er veel gelobbyd wordt voor het invullen van enquêtes. In de vragenlijst geef je je fietservaring in de gemeente waar je vaak fietst. Doen ze genoeg voor fietsers of mag er een tandje bij?

Fietsstad 2020

Amsterdam: nog veel meer ingevulde enquêtes

Kans op een prijs

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten. Door het invullen maak je kans op verschillende prijzen zoals een Gazelle e-bike en Spanninga-fietslampjes. Daarnaast krijg je van korting op een ticket voor Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs, het hele assortiment van Xtorm, een hotelovernachting van Goedverblijf.nl, het fietsrouteboekje van Holland boven Amsterdam en de Ik Fiets app. HIER vind je de vragenlijst. En meer algemene informatie op de site van de Fietsersbond

Benieuwd hoe jouw gemeente er tot nu toe voor staat qua aantal ingevulde vragenlijsten? Klik HIER

Fietsstad 2020

En Amersfoort zit ertussenin

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.