Gratis fietsroutes in nieuwe app ‘EUREGIO Grenstochten’

0

De veelzijdige grensregio rondom het Drielandenpunt tussen België, Duitsland en Nederland verken je vanaf deze zomer met een nieuwe route-app. De smartphone-app bevat mooie wandel- en fietsroutes in de Hoge Venen, de Eifel en het Zuid-Limburgse Heuvelland.

De 60 mooiste wandel- en fietsroute van de Euregio

Highlight van de gratis app voor iOS en Android zijn de 60 wandel- en fietsroutes van de regio. Gedetailleerde informatie, kaarten en bezienswaardigheden vraag je onderweg makkelijk op via je smartphone of bekijk je vooraf als je je uitstapje plant. Alle informatie vind je in het Duits, Engels, Frans en Nederlands. De gegevens kun je downloaden en offline opslaan. Zo is het nooit meer een probleem wanneer je tijdens je tocht geen bereik hebt.

Fietsen door drie landen

De meertalige informatie in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde routes door drie verschillende landen vormt hét onderscheidende kenmerk van de app ‘EUREGIO Grenstochten’. Of het nu gaat om het idyllische middengebergte van de Eifel, het ruig-romantische hoogveen van de Hoge Venen of het liefelijk glooiende heuvelland van Zuid-Limburg. Met deze reisgenoot heb je zogezegd geen grenzen meer aan het verkennen van unieke landschappen en spannende bezienswaardigheden in onze buurlanden.

Gratis fietsroute app

Je download de app gratis in de App Store en de Google Play Store (aanbevolen zoekbegrip: EUREGIO). De app is ontwikkeld in het kader van het project ‘People to People’ van Interreg V-A Euregio Maas-Rijn (EMR). En gefinancierd uit middelen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en door het samenwerkingsverband Charlemagne Grensregio.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.