Ontdek de vernieuwde Oranjeroute

0

De Oranjeroute verbindt plaatsjes die een band hebben met het Nederlandse koningshuis. De route kent sinds dit voorjaar een nieuw grensoverschrijdend fietstraject met een lengte van 225 kilometer. Je kunt nu door een mooi glooiend landschap van Apeldoorn via ‘s–Heerenbergh en Kleve helemaal naar Moers in Duitsland rijden.

Oranjeroute

Voor deze fietstocht hoef je niet eens de grens over! Aan de start dan, want de nieuwste etappe van de ORANJEROUTE, die in juni is geopend, begint in Apeldoorn. De route loopt via Kleve om bij Moers in Duitsland te eindigen. De Oranjeroute, die precies 20 jaar bestaat, volgt de Duitse roots van de Nederlandse royals met een mix van geschiedenis, cultuur en natuur. Al toerend spiek je op de nieuwe mobiele website om alles over de koninklijke highlights te weten te komen.

Oranjefietsroute: knooppuntroute in Duitsland

Langs de 225 kilometer lange route vind je ook informatieborden met interessante verhalen over het Nederlandse koningshuis. Zowel in Nederland als Duitsland maakt de Oranjefietsroute Apeldoorn-Moers gebruik van het fietsknooppuntensysteem. Dit nieuwe gedeelte sluit aan op het traject Lingen-Apeldoorn.

Lees ook https://www.fietsactief.nl/2017/08/16/de-meest-vorstelijke-fietsroute-van-duitsland/

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.