FietsActief 5 – 2019 mét streekgids ‘De Kop van Noord-Holland’

0
FietsActief 5

In de Kop van Noord Holland veel water & weidsheid

In deze editie van FietsActief treden we in het spoor van vele kunstenaars die zich lieten inspireren door de ongerepte natuur van de Veluwe met de route Nunspeet. Daarnaast geniet je in de luwte van de Randstad van de verrassende knooppuntenroute Gooimeer.

Liever de grens over? Van loungen in een panoramabar tot actief e-biken in de omgeving: Innsbruck heeft veel te bieden. Hoog tijd om de stad met haar aloude imago van gemütlichkeit en sachertorte met een frisse blik te bekijken. Uiteraard vanaf het zadel van een comfortabele fiets. Verder verkennen we hét Lake District van Duitsland: ongerept fiets- en merengebied Mecklenburg-Vorpommern.

Technisch gezien delen we verder onze bevindingen over drie oer-Nederlandse hybrides en praten we je bij over ondersteuningssysteem Shimano STEPS en de gloednieuwe, knalrode Gazelle Ultimate C8+.

Tot slot is er het gratis streekgidsje, deze keer ‘De Kop van Noord-Holland‘, waar het de moeite waard is om na je tocht rond Den Helder lekker te blijven hangen. Waarom? Voor de nieuwe natuur, fijne eet- en slaapadresjes, en bijzondere bezienswaardigheden. Je vindt ze allemaal in de gids.

FietsActief nummer 5 ligt vanaf vrijdag 21 juni in de winkel en kun je HIER online bestellen.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.