Nieuw: glamping in Midden-Duitsland

0

Houd je van glamping, dan is het vaak even zoeken in Duitsland. In Midden-Duitsland is je glamping camping nu gauw gevonden: op Camping Borken am See vind je leuke safaritenten met fijne boxspring matrassen en eigen sanitair – soms zelfs met ligbad! Ruimtes rondom de accommodaties zijn twee keer zo groot als normaal en de hele camping is autovrij.

De camping ligt midden in de natuur, aan de Pröbtingsee in Westmünsterland. Met fietsverhuur, dus je kunt meteen op pad. Camping Borken am See heeft een zwembad (vanaf 1 juli) en een nieuw restaurant. Het hele gezin kan mee, want er zijn ook veel speelgelegenheden. De Safari lodge voor 6 personen is de grootste safaritent op de camping en telt wel 76 m2, met een grote houten veranda.

 

 Fietsparadijs Münsterland

Vanuit de camping kun je mooie tochten maken. Het landschap is vlak en de afstanden tussen de verschillende bezienswaardigheden zijn kort. Niet voor niets wordt het Münsterland een paradijs voor fietsers genoemd. Het Borkener Land is een van de mooiste fietsregio’s. Goed onderhouden, goed bewegwijzerde paden leiden door een bos- en parkachtig natuurlandschap.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.