E-bikes testen op Circuit Zandvoort

0

E-bikes Circuit ZandvoortPerefcte locatie om e-bikes eens tot op het bot door te testen: Circuit Zandvoort. Lijkt dat je wel wat? Het kan op zondag 16 juni aanstaande. Kostenloos.

E-biken op Circuit Zandvoort

Verschillende merken presenteren op die zondag 16 juni, vanaf 10 uur, hun e-bikes. Die kun je bekijken, er vragen over stellen én je kunt ze uitproberen. Zo kom je weer een stapje dichterbij jouw ideale elektrische fiets. Ook is de ANWB met een stand aanwezig bij de e-bike test-paddock, om leden met raad en daad bij te staan. Toegang en parkeren zijn overigens gratis. Kijk op CYCLING ZANDVOORT

Naast e-bikes testen zal een aantal merken ook schoolfietsen meenemen. Voor ouders met schoolgaande kinderen een uitgelezen moment op zich te oriënteren op een nieuwe fiets. Ook goed om te weten: op het Circuit worden ook een 6 uurs en een 24 uurs fietsrace georganiseerd. Tussen het fietsen door verblijven de deelnemers in de pitboxen en de camping rondom de pitboxen. Erg gezellig en sfeervol, familie en bekenden komen langs om de deelnemers aan te moedigen. En op zondagmiddag 16 juni doet ook de Tri Grand Prix-triathlon het circuit aan. Op supersonische fietsen zullen de triatleten voorbij snellen. Spectaculair om te zien. Al met al een mooi en nuttig dagje uit.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.