Win een fietsweekend in de Gelderse Streken

4
Win een fietsweekend

Jochem heeft er zin in! Maar wat heeft hij nou op zijn hoofd? Een lokale helm? Een hoofddeksel?

Bij FietsActief nummer 3 (HIER te verkrijgen) zit de streekgids Gelderse streken, met 4 prachtige knooppuntenroutes. Daarmee ontdek je alle uithoeken van de provincie. Leuk: win een fietsweekend in het gebied. Meedoen kan op de volgende – online – manier.

Win een fietsweekend!

Spring op de fiets in de Gelderse streken, dat is het credo van de regio. De bekende presentator én Gelderlander Jochem van Gelder – what’s in a name  – is het boegbeeld. Hij gidst je met onderstaande video door de provincie die maar liefst 5.000 kilometer aan fietspad heeft. Deze lopen onder meer door door Veluwse bossen, uitgestrekte heidevelden en sprankelende steden zoals Arnhem en Nijmegen. En ook: langs talrijke kastelen en buitenplaatsen in de Achterhoek en bloeiende boomgaarden in Rivierenland.

Bekijk je de video-fietstour van Jochem dan ding je mee naar een weekendje weg in Rivierenland, het Rijk van Nijmegen, de Achterhoek en de Veluwe. Let wel: de tour duurt ruim acht minuten.

Voorwaarde is dat je aangeeft hoe vaak je het bordje ‘Gelderse streken’ tegenkomt onderweg (wij turfden er zes, maar we kunnen er een gemist hebben) én dat je een like geeft op de Facebookpagina van Gelderse streken. Het proberen waard toch? HIER moet je zijn. Ook vermakelijk: tellen hoe vaak Jochem “Kijk..!” zegt, en inschatten hoe snel hij fietst over de stille voorjaarspaadjes. 

Deel.

Over de auteur

4 reacties

  1. Zou best een fietsweekend willen winnen echter ik heb geen facebook en ga ook geen account hiervoor aanmaken. Facebook treed met voeten de privacy rechten van mij en anderen en het mag uiterst merkwaardig worden genoemd dat om een fietsweekend te kunnen winnen het recht op privacy maar opzij moet worden gezet.

  2. Githa de Kuyssche op

    Bedankt voor je reactie. Deelname aan de winactie is geheel vrijwillig uiteraard. Net als de keuze om wel of geen Facebook-account te hebben. Naast iemand blij maken met een fietsweekendje weg, heeft deze winactie blijkbaar nog een doel: Facebook-likes genereren. En ook dat staat de aanbieder van de winactie geheel vrij. Gelukkig heb je met veel FietsActief-routes al een basis voor een weekendje weg. Ga logeren bij Vrienden op de Fiets en je bent voor een habbekrats onder de pannen bovendien!

  3. J van seggelen op

    Ik kom ook tot 6 bordjes. Hopen binnenkort weer in het mooie Gelderland te komen fietsen.