FietsActief nummer 3 is met z’n tweetjes!

0
FietsActief nummer 3

FietsActief nummer 3

Fietsvakantiespecial

Fietsvakantiespecial

 

 

 

 

 

 

 

 

FietsActief nummer 3 is met z’n tweetjes! Naast de reguliere editie – inclusief streekgids – krijg je er een extra nummer bij: de Fietsvakantiespecial.

In de 84 pagina’s dikke Fietsvakantiespecial vind je volop inspiratie voor een heerlijke fietsvakantie: kort of lang, in binnen- of buitenland. Of je nu voor de romantiek van de kastelen in het Münsterland gaat, de oversteek maakt van Engeland naar Bretagne met de Tour de Manche, of al fietsend de Friese Elfsteden ontdekt: met de meer dan 5000 kilometer aan fietsroutes in de special komt het wel goed met je fietstrip.

Heksenjacht op de fiets

In FietsActief 3 zelf vind je weer volop routes, fietstips en reisinspiratie. Zo lees je van alles over de heksenjacht met de route Oudewater. Wist je bijvoorbeeld dat Oudewater als enige plek in Europa een eerlijke waagmeester had? Met dat in je achterhoofd fiets je heerlijk langs de Grote Gracht en Hollandse IJssel zo de magische polders rond het gehuchtje Snelrewaard in. Daarnaast heeft de knooppuntenroute Bergen op Zoom drie troeven om je zintuigen te prikkelen: lekkere streekproducten, een leuke stad en een fraai landschap.

Liever de grens over? De Oostzeeroute in Denemarken voert over maar liefst twaalf eilanden, elk met hun eigen charme en schoonheid. Verder toer je door het betoverende Duitse Hessen waar de gebroeders Grimm volksverhalen verzamelden om sprookjes van te maken. De rivier volgend, rijd je door het decor van Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester.

Streekgids Gelderse Streken met wel 4 routes

Ook niet te missen: de streekgids met als thema de Gelderse streken. Daarin vind je niet minder dan vier prachtige knooppuntenroutes door de regio. Een Betuweroute bijvoorbeeld, door het rivierenland en langs bloeiende boomgaarden. Maar ook een Ooijroute, door de gelijknamige polder en de Millingerwaard, een Wildroute rond Epe en een Achterhoekse route rond Bronkhorst vol natuurschoon. Ideaal voor een dagje uit of weekendje weg.

FietsActief nummer 3, met streekgids en de Fietsvakantiespecial, ligt vanaf vrijdag 17 mei in de winkel. Online bestellen kan HIER.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.