Lezen op de fiets, in de zon

2

In de categorie ‘verhoog op eenvoudige manier je fietsplezier’: investeer in een fijne fietsbril. Deze fiets- en zonnebril heeft ook nog eens een leesgedeelte. Handig voor het lezen van je kaart, gps of smartphone op zonninge dagen. Of de menukaart op het terras natuurlijk. De sportieve AGU Masuto Bifocal is verkrijgbaar in verschillende sterkten van +1 tot + 2,5. Hij is bovendien lekker licht, want weegt slechts 21,5 gram. Die zul je dus amper voelen. Het neusstukje is anti-allergeen, en de lenzen hebben de UV400 certificering. En de investering is met 34,99 euro prima te doen. Ga naar AGU voor meer informatie.

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. liesbeth Feij op

    Wat een foute foto voor de reclame van de zonnen bril.
    Appen op de fiets is levens gevaarlijk en verboden.
    jullie moeten beter weten dacht ik zo.

  2. Githa de Kuyssche op

    Bedankt voor je reactie. Vanaf 1 juli kun je inderdaad een boete krijgen voor appen op de fiets. Een goede zaak, FietsActief besteede er in nummer 1 en 2 van dit jaar al aandacht aan. Op deze foto is feitelijk niet te zien of de fietser stilstaat of fietst. Wij gaan ervanuit dat de fietser stilstaat! Ook dan kan een scherm zonder leesbril moeilijk te ontcijferen zijn..