Editie 2-2019 inclusief streekgids Leiden-Delft

0

Zie je al grutto’s?

In deze editie van FietsActief maken we een lentetocht door Zuidwest-Friesland met de route Workum. Dat betekent grutto’s en andere weidevogels spotten! Daarnaast kom je met de knooppuntenroute Bollenstreek niet alleen langs uitbundige bloemenpracht, maar ook langs bos, duinen en landhuizen.

Liever de grens over? De Katharen-Basken fietsroute aan de voet van de Pyreneeën voert je terug in de tijd. Verder kom je de smakelijkste clichés over Zwitserland – chocolade en Gruyère – tegen tijdens de Merenroute. En de Sydostleden-route in het zuiden van Zweden brengt je niet alleen langs een betoverende oude watermolen, maar ook langs zandstranden, rivieren en meren.

De gratis streekgids Leiden-Delft tot slot, voert je langs het kanaal de Vliet en vertelt het interessante verhaal van de trekschuiten van weleer; ‘de Intercity’s van de Gouden Eeuw’. Daarnaast heeft Leiden lekker veel musea en is Delft is een leuke stad op mensenmaat. Mooie straatjes, grachten en fijne terrasjes hebben ze allebei. Ertussen ligt een heerlijk groen polderlandschap klaar om per fiets te ontdekken.

FietsActief nummer 2 ligt vanaf vrijdag 12 april in de winkel. Online bestellen kan HIER.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.