Functionele fietskleding voor alledag van Dainese

0

 

DaineseDainese AWA Black – Urban Collection
Functionele fietskleding voor alledag

Het Italiaanse merk Dainese is bekend onder downhill-mountainbikers en motorfans om de goede protectoren en passende kleding die het biedt. In 2019 introduceerde het merk voor het eerst een ‘commuter’-collectie voor fietsers. Items die geschikt zijn voor dagelijks gebruik op de fiets, in en om de stad. Deze hebben bovendien een hoge functionaliteit en dragen daardoor het ‘All Weather Activity’-label (AWA) .

De collectie bestaat uit onder meer uit een poncho en drielaagse jas. deze hebben reflecterende elementen en zijn gemaakt van een ademende en waterafstotende stof. Verder een button-down shirt in een fijne, vocht-opnemende stof, plus een fleece. De broeken en shorts zijn speciaal ontworpen voor veelvuldig gebruik op de fiets. Ze bieden bescherming tegen kettingvlekken als je de broekspijp omslaat, hebben een broekzak met rits en zijn gemaakt van een lichte stretch-katoen met een versterking op het zitvlak. Ideaal voor de iedere tijd van het jaar. Verkrijgbaar via Dainese

DaineseDainese

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.