Tip: nieuw vakantiepark Drentsche Aa (met gratis fietsroute!)

0

In het noordelijk puntje van het mooie beekdal van de Drentsche Aa komt een nieuw vakantiepark: de Zeegser Duinen. Voor de deur stap je zo op de mooiste fietsroutes door het authentieke stroomdal van dit prachtige beekje.

Park De Zeegser Duinen van Dutchen vind je in het uiterste noorden van Drenthe. De eerste 4-persoons Suitelodges zijn vanaf 1 mei 2019 te reserveren (er zijn ook huisjes met sauna!), maar er wordt dan nog wel gebouwd. De overlast wordt tot een minimum beperkt. Leuke compensatie: bij een verblijf tussen 1 mei en 15 juli 2019 ontvang je tijdelijk 20% bouwkorting op de huurprijs. 

Gratis fietsroute Drentsche Aa

Het nieuwe park is een ideale uitvalsbasis voor fietsers, want het ligt direct aan het fietspad langs de Zeegser Duinen. Zin in een uitgestippelde route? Pal voor het park pik je het Rondje Drentsche Aa op: een tocht van zo’n 32 km door het stroomgebied van de Drentsche Aa. Hier vind je nog het oude esdorpenlandschap met brinkdorpen, essen, zandverstuivingen en groene beekdalen. Het 34.000 ha grote stroomgebied van de beek is uitgeroepen tot Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentsche Aa. Op de site van het park vind je nog veel meer leuke routes!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.