FietsActief nummer 1-2019 met gratis streekgids Enkhuizen Hoorn Medemblik

0

In deze editie van FietsActief rijden we langs kronkelende beekjes en robuuste hunebedden met de groene route Eelde-Paterswolde in Drenthe. Daarnaast kom je met de knooppuntenroute De Liemers door Gelderland en ga je ook eventjes de grens over. Deze tocht slingert via het boerenland langs minstens twee kastelen en drie landhuizen.

Liever wat verder de grens over? Yorkshire in Noord-Engeland is heel pittoresk: niet voor niets zijn er scènes opgenomen van beroemde films als Robin Hood, Wuthering Heights en Harry Potter. Op de (elektrische) fiets rijd je er fluitend door fantastische filmdecors. Verder delen we onze mooiste rondjes in het Oostenrijkse Karinthië, waar je lekker ontspannen langs de bergen fietst in plaats van erover.

En niet te vergeten: de streekgids. Luid de lente in een mooie tocht in Westfriesland. Deze route neemt je onder andere mee naar Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Geniet er van de dijken, de Zuiderzee en de bollen bij Andijk en Bovenkarspel.

Geen abonnee? FietsActief nummer 1 ligt vanaf vrijdag 8 maart in de winkel en is te bestellen in onze webshop.


FietsActief nummer 1-2019FietsActief nummer 1-2019

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.