Tip: nieuw zeezicht appartement in Egmond (met route!)

0

Ory aan Zee heeft een fijne Beach Villa en Cottage pal aan de kust in het centrum van Egmond aan Zee. Prachtig ingericht en helemaal perfect voor een weekend aan het strand, het hele jaar door. Nieuw is het Beach Apartment, een appartement met zeezicht dat er al net zo mooi uitziet. Kijk mee!

De ramen zijn vergroot zodat het appartement over de hele breedte van de woonkamer en keuken uitzicht heeft over zee. Vanaf de eettafel kijk je zo op het water en het strand. Er zijn 3 kleine slaapkamers, 2 met tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden. Handig: het Beach Apartment heeft een berging op de begane grond voor fietsen. Scroll even door voor een leuke gratis online fietsroute door Egmond aan Zee en Bergen!

 

Gratis fietsroute Egmond aan Zee en Bergen

Vanuit Egmond aan Zee kun je prachtig fietsen, bijvoorbeeld naar kunstenaarsdorp Bergen. Ook zijn daar veel leuke restaurants te vinden. Ontdek het met onze eigen fietsroute door Egmond aan Zee en Bergen! De online fietsroute is gratis te downloaden voor abonnees, je vindt ‘m hier.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.