Uittip: Schuttersdag in Naarden 17 maart

0

Op zondag 17 maart is er veel te beleven in Naarden: van een rondleiding door de vestiging tot de Schuttersdag in het Vestingmuseum. Heb je ooit een kanon af horen gaan? Nu is je kans! Maak er meteen een weekendje weg van met de gratis fietsroutes en andere tips uit ons gratis streekgidsje over ’t Gooi.

Volg om 12.30 uur een rondleiding door de vesting en kom tussen 14.00 en 16.00 uur naar het Vestingmuseum voor de Schuttersdag, waar kanonniers kanonnen laten bulderen. Een leuke afsluiting van de dag: jazz-liefhebbers kunnen om 15.30 uur terecht in De Mess bij Carmen Gomes, die samen met haar trio optreedt met de mooiste en meest swingende songs van Ray Charles. Duik daarna een van de vele leuke restaurants in Naarden in!

Gratis streekgids Naarden met fietsroutes

Ga je naar Naarden? Neem dan meteen onze gratis streekgids mee over Naarden, met gratis fietsroutes en tips voor leuke adresjes om te eten en te slapen. Je kreeg ‘m gratis bijgevoegd bij nummer 7/2018. Heb je die uitgave niet? Bestellen kan hier

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.