Workshop vakantiefiets kiezen

0

orkshop vakantiefiets kiezenAls je toe bent aan een (nieuwe) vakantiefiets, sta je voor heel wat keuzes. Welk karretje past bij jouw doelen en eisen? Deze workshop helpt je op weg.

Workshop vakantiefiets kiezen

Wereldfietser en auteur van het Handboek fietsvakantie Ellen van Drunen geeft 15 maart 2019 een informatieve workshop over het kiezen van de juiste vakantiefiets. Tijdens deze gratis bijeenkomst gaat ze in op alles wat met een vakantiefiets te maken heeft: eigenschappen, framemateriaal, aandrijving, remmen en zitpositie.

Aan het eind van de avond heb je een duidelijk beeld van de eigenschappen en onderdelen van een goede vakantiefiets. En weet je wat bij jouw doelen en eisen past. Je kent dan de voor- en nadelen van verschillende fietsen en onderdelen en kan zo een weloverwogen keuze maken.

Ben je op zoek, wil je meer weten over bepaalde eigenschappen van een vakantiefiets, of twijfel je over onderdelen of bepaalde fietstypes? Dan is deze workshop wat voor jou. Deze start 15 maart om 19 uur bij Bike4travel, Satijnbloem 41 in Rotterdam. Deelnemen is gratis, maar meld je aan! Dat doe je HIER 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.